Backegärdet AB

Västra Götalands län

Information

I Tanum finns det ett Aktiebolag som heter Backegärdet AB. Det finns flera verksamheter som liknar Backegärdet AB i Västra Götalands län. Tanum är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Backegärdet AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-31 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2007-05-21 så har Backegärdet AB varit registrerat och sedan 2007-05-31 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Backegärdet AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tanum.

Vill man komma i kontakt med Backegärdet AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järnvägsg. 1 A, 455 61, Dingle. Vi ni istället prata med Backegärdet AB så kan ni göra det på 0524-40590.

Bolaget skall bedriva fastighetsutveckling samt service och underhåll av fastigheter och marina fartyg samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Pehr Gösta Johan som är född 1955 och har titeln Extern VD, Ramstad, Inger Berit Kjörrefjord som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gjolme, Lars Sverre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Gjölme, Gro Skreien som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Uno Henry som är född 1947 och har titeln Delgivningsbar person, Olofsson, Ralf Tommy Ingemar som är född 1948 och har titeln RevisorSEK Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Backegärdet AB har 556730-1287 som sitt organisationsnummer.