Paint it black AB

Västra Götalands län

Information

556719-0938 är organisationsnummer för bolaget Paint it black AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paint it black AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tanum som är den kommunen som Paint it black AB finns i.

Paint it black AB har varit registrerat sedan 2006-12-29 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-04-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Paint it black AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

Paint it black AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tanum som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Paint it black AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Simonsson, Bengt Gerhard Ingemar Firman tecknas i förening av -Simonsson, Bengt Olof Stefan -Simonsson, Sofia Carolina

Vill ni komma i kontakt med Paint it black AB så kan ni göra det på telefon genom 0525-14175 eller genom brev på följande adress:
Nedre Långg. 37, 457 72, Grebbestad

Bolaget skall bedriva restaurang, bar och nattklubb och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Paint it black AB och det är Simonsson, Bengt Gerhard Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Simonsson, Bengt Olof Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Simonsson, Sofia Carolina som är född 1985 och har titeln Suppleant, Melin, Carl Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,