Rotrum AB

Västra Götalands län

Information

556706-8910 är organisationsnummer för företaget Rotrum AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rotrum AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tanum som är den kommunen som Rotrum AB finns i.

Rotrum AB har varit registrerat sedan 2006-07-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rotrum AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Rotrum AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tanum som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rotrum AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rotrum AB så kan ni göra det på telefon genom 0525-25915 eller genom brev på följande adress:
Övre Myrenv. 3, 457 97, Resö

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rotrum AB och det är Jakobsson, Kjell Inge som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Leisborn, Maria Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gullmarstrand, Clas Jörgen som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,