LEJMAK Teknik AB

Västra Götalands län

Information

LEJMAK Teknik AB är ett av många företag som finns i Tanum. Det är nämligen den kommunen som LEJMAK Teknik AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LEJMAK Teknik AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-07.

LEJMAK Teknik AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-01-28. Men sedan 2006-12-07 så har LEJMAK Teknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Svenneby Hedarna 3, 457 48, Hamburgsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LEJMAK Teknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-53189.

Tanum arbetar för att företag som LEJMAK Teknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LEJMAK Teknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva konsultationer och administration inom panel- och industrimontage, förvalta fast egendom, aktier, andelar och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LEJMAK Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Joling, Lennart Lars-Rune -Kristiansson, Bengt Magnus.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LEJMAK Teknik AB och det är följande personer, Joling, Lennart Lars-Rune som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristiansson, Bengt Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Joling, Anneli som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Kerstin Yvonne som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LEJMAK Teknik AB är 556697-5529.