FAMOSS Trading AB

Västra Götalands län

Information

FAMOSS Trading AB är ett bolag som finns i Tanum. I FAMOSS Trading AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Anders Olle Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falkenberg, Yngve Morgan Ingemar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Skalsky, Anders David Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FAMOSS Trading AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FAMOSS Trading AB på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med båtar och byggmateriel samt förvaltning av fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är FAMOSS Trading AB av bolagstypen Aktiebolag.

FAMOSS Trading AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FAMOSS Trading AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-24 och FAMOSS Trading AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FAMOSS Trading AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

FAMOSS Trading AB har 556670-7203 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.