Hagelmark AB

Västra Götalands län

Information

Hagelmark AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där Hagelmark AB finns. I Tanum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hagelmark AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hagelmark AB har haft sedan 2004-05-06. Hagelmark AB har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hagelmark AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kosterv. 7, 457 42, Fjällbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5425338.

Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hagelmark AB Privat, ej börsnoterat.

Hagelmark AB har idag 556660-7015 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hagelmark AB

Bolagets verksamhet skall vara konsultverksamhet inom företagsutveckling ekonomistyrning, finansiering, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Hagelmark AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägelmark, Stefan Manne som är född 1951 och har titeln VD, Hägelmark, Stefan Manne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägelmark, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .