Tetra Pak Inventing Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Tetra Pak Inventing Aktiebolag är ett företag som finns i Tanum. I Tetra Pak Inventing Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rickardsson, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Tömmernes, Dan Jens som är född 1954 och har titeln VD, Tömmernes, Dan Jens som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtson, Kjell Arne Jerry som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Hans Pontus som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hwasser, Ann Helen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotThuresson, Tomas Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tetra Pak Inventing Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tetra Pak Inventing Aktiebolag på telefon 0525-64350.

Bolaget skall bedriva tillverkning av plastdetaljer till Tetra Pakkoncernens förpackningssystem samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tetra Pak Inventing Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tetra Pak Inventing Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tetra Pak Inventing Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-30 och Tetra Pak Inventing Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-30.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tetra Pak Inventing Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bengtson, Kjell Arne Jerry -Eriksson, Hans Pontus -Hwasser, Ann Helen -Tömmernes, Dan Jens Firman tecknas av -Rickardsson, Ulf Håkan i förening med -Tömmernes, Dan Jens Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Tetra Pak Inventing Aktiebolag har 556635-8114 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.