Företagstjänst i Tanum AB

Västra Götalands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter och värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom ekonomi- och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Företagstjänst i Tanum AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tanum så är Företagstjänst i Tanum AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tanum arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tanum och i Västra Götalands län. Redan 2001-03-01 så skapades Företagstjänst i Tanum AB och verksamheten är har F-skattsedel Företagstjänst i Tanum AB har haft det sedan 2004-08-09.

Företagstjänst i Tanum AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556607-6096 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tanum.

Just nu är Företagstjänst i Tanum AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Företagstjänst i Tanum AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Företagstjänst i Tanum AB är Andersson, Siv Berit som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Lennart Robert som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rydell, Bengt Åke Bertil som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .