Inge's Karosseriverkstad AB

Västra Götalands län

Information

Inge's Karosseriverkstad AB är ett av många företag som finns i Tanum. Det är nämligen den kommunen som Inge's Karosseriverkstad AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Inge's Karosseriverkstad AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-01-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Espelunden, 457 51, Bullaren. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Inge's Karosseriverkstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tanum arbetar för att företag som Inge's Karosseriverkstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Inge's Karosseriverkstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med bilplåtreparationer, bedriva jordbruksverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Inge's Karosseriverkstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Inge's Karosseriverkstad AB och det är följande personer, Johansson, John Jimmy som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Emma Andrea Elisabet som är född 1982 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Inge's Karosseriverkstad AB är 556583-6193.