Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag är ett bolag som finns i Tanum. I Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hakeröd, Johan Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hakeröd, Erik Jonas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hakeröd, Anita Lillemor som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sääf, Rolf Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Sääf Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag på telefon 0525-33123.

Bolaget skall bedriva verksamhet som uthyrning av musikinstrument och underhållning, festarrangemang, artistbokning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hamburgsund Evenemang Musik Aktiebolag har 556572-9984 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.