F.H Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

I Tanum finns det ett Aktiebolag som heter F.H Entreprenad AB. Det finns flera verksamheter som liknar F.H Entreprenad AB i Västra Götalands län. Tanum är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1999-06-14 så har F.H Entreprenad AB varit registrerat och sedan 2003-11-20 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är F.H Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tanum.

Vill man komma i kontakt med F.H Entreprenad AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med F.H Entreprenad AB så kan ni göra det på 0525-36212.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom gräv- och schaktbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Folke Vilhelm som är född 1949 och har titeln VD, Hansson, Folke Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anita Kristina som är född 1953 och har titeln Suppleant, Kjellberg, Bengt-Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Philipsson, Ulla Maria som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Bengt Kjellbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

F.H Entreprenad AB har 556571-6247 som sitt organisationsnummer.