Eco Tankers Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Eco Tankers Sweden Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där Eco Tankers Sweden Aktiebolag finns. I Tanum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eco Tankers Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eco Tankers Sweden Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Eco Tankers Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eco Tankers Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 24, 457 72, Grebbestad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0525-10435.

Tanum arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eco Tankers Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eco Tankers Sweden Aktiebolag har idag 556555-8292 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eco Tankers Sweden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel, konsultverksamhet och agenturverksamhet inom dagligvaror och skeppshandel, transport- och shippingverksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Eco Tankers Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Reimbert, Gustav Paul som är född 1959 och har titeln VD, Reimbert, Gustav Paul som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Reimbert, Annelie Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Konrev som är född och har titeln Revisor.