Mikael Hallgrens Åkeri AB

Västra Götalands län

Information

Mikael Hallgrens Åkeri AB är ett av många företag som finns i Tanum. Det är nämligen den kommunen som Mikael Hallgrens Åkeri AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mikael Hallgrens Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Mikael Hallgrens Åkeri AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1997-10-03. Men sedan 1997-01-01 så har Mikael Hallgrens Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sadelmakarev. 2, 457 32, Tanumshede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mikael Hallgrens Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0525-13007.

Tanum arbetar för att företag som Mikael Hallgrens Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mikael Hallgrens Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mikael Hallgrens Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mikael Hallgrens Åkeri AB och det är följande personer, Hallgren, Mikael Roland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Adrian Hallgren, Eva Monica Helén som är född 1957 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Mikael Hallgrens Åkeri AB är 556546-4202.