Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva fiskeriverksamhet samt tillverkning och handel med båtar och båttillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tanum så är Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tanum arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tanum och i Västra Götalands län. Redan 1994-03-11 så skapades Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556483-5626 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tanum.

Just nu är Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0524-42150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ejgde Båt och Fiskeri Aktiebolag är Johansson, Alf Bruno som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Camilla Kristina som är född 1983 och har titeln Suppleant, Johansson, Inger Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Kerstin Yvonne som är född 1956 och har titeln Revisor, Hasselqvist, Stefan Nils Erik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .