Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556453-9657 är organisationsnummer för företaget Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tanum som är den kommunen som Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag finns i.

Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-09-18 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tanum som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0525-22043 eller genom brev på följande adress:
Håkeby 2, 457 91, Tanumshede

Bolaget skall utföra brunnsborrningar och gräventreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norra Bohusläns Brunnsborrning Aktiebolag och det är Danielsson, Kurt Bertil Valdemar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Gerle Bertil Vilgot som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Edit Alfrida Georgina som är född 1933 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,