Werners Möbler Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tanum och Werners Möbler Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Werners Möbler Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Werners Möbler Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Werners Möbler Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-21. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tanum där bolaget finns i jobbar för att bolag som Werners Möbler Aktiebolag ska trivas.

Werners Möbler Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Tanum så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva möbelförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Werners Möbler Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Werners Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tanum.

Vill man komma i kontakt med Werners Möbler Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0526-10021.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Werners Möbler Aktiebolag är Pettersson, Elisabeth Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Lars Oscar som är född 1974 och har titeln Suppleant, Johansson, Tore Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Concentra Revision AB som är född och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor.

Werners Möbler Aktiebolag har 556422-8061 som sitt organisationsnummer.