Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag är en verksamhet som finns i Tanum. I Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Lars Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Leijonberg, Kristina Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Niklasson, Jan-Åke som är född 1949 och har titeln Revisor, Westra Revisioner AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag på telefon 010-2835825.

Bolaget skall bedriva grävmaskinsentreprenader och andra maskinarbeten inom gräventreprenader och jordbruk, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars-Eriks Gräv i Torbal Aktiebolag har 556405-8765 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.