HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag finns. I Tanum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brehogsv. 6, 457 32, Tanumshede men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0525-20999.

Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag har idag 556361-6217 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag

Bolaget skall driva buss- och beställningstrafik samt därmed förenlig verksamhet.

I HAMBURGSUNDS BUSS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Glenn Daniel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Axel Christer som är född 1954 och har titeln Suppleant, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .