Klev Produkt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Klev Produkt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tanum här finns det många olika Aktiebolag. Klev Produkt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tanum jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Klev Produkt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556357-6999.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0525-36217 alternativt besöka eller skicka post till Klev Produkt Aktiebolag på följande adress Bransteby Västergård, 457 56, Rabbalshede.

Klev Produkt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Klev Produkt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Ung, Bernt Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Ung, Rikard Olof som är född 1978 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom träbearbetningsbranschen samt handel med trävaror och träprodukter och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet