Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag finns. I Tanum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Affärsv. 14, 457 30, Tanumshede men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0525-19390.

Tanum arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag har idag 556335-6996 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag

Bolaget skall driva produktion av annonser och reklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Reklamproduktion i Tanum Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergstedt, Rolf Sture som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergstedt, Gudrun Synnöve Maria som är född 1929 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .