JOKRAB Automatikbyggnad AB

Västra Götalands län

Information

JOKRAB Automatikbyggnad AB är en verksamhet som finns i Tanum. I JOKRAB Automatikbyggnad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Joling, Lennart Lars-Rune som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kristiansson, Bengt Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Joling, Anneli som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Kerstin Yvonne som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JOKRAB Automatikbyggnad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå JOKRAB Automatikbyggnad AB på telefon 0523-53189.

Bolaget skall driva panel- och instrumentmontage samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JOKRAB Automatikbyggnad AB av bolagstypen Aktiebolag.

JOKRAB Automatikbyggnad AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

JOKRAB Automatikbyggnad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och JOKRAB Automatikbyggnad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JOKRAB Automatikbyggnad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

JOKRAB Automatikbyggnad AB har 556302-7274 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.