Widéns Elektriska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Widéns Elektriska Aktiebolag är ett företag som finns i Tanum. I Widéns Elektriska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widén, Bengt Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Rolf Henric som är född 1969 och har titeln Suppleant, Orvelin, Jan-Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Widéns Elektriska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Widéns Elektriska Aktiebolag på telefon 0525-20791.

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende elektriska installationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Widéns Elektriska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Widéns Elektriska Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Widéns Elektriska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Widéns Elektriska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Widéns Elektriska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Widéns Elektriska Aktiebolag har 556273-9028 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.