Northernmind Trading AB

Västra Götalands län

Information

Northernmind Trading AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där Northernmind Trading AB finns. I Tanum så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Northernmind Trading AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Northernmind Trading AB har haft sedan 2006-08-01. Northernmind Trading AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Northernmind Trading AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mölndalsv. 30 B, 412 63, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-400920.

Tanum arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Northernmind Trading AB Privat, ej börsnoterat.

Northernmind Trading AB har idag 556267-2948 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Northernmind Trading AB

Föremålet för bolagets verksamhet är import och export av produkter för företag och konsument främst inom bygg-anläggning, el- VVS, hotell och restaurang. Utveckling av projekt inom dessa verksamhetsområden. Bolaget skall dessutom syssla med handel av fast och lös egendom inom ovan branscher och därmed förenlig verksamhet.

I Northernmind Trading AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är .