Lennie's Rörsvets Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556164-4898 är organisationsnummer för företaget Lennie's Rörsvets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennie's Rörsvets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tanum som är den kommunen som Lennie's Rörsvets Aktiebolag finns i.

Lennie's Rörsvets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-05-25 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennie's Rörsvets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

Lennie's Rörsvets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tanum som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lennie's Rörsvets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lennie's Rörsvets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0525-52052 eller genom brev på följande adress:
Nygård 3, 457 50, Bullaren

Bolaget skall bedriva konsultativ- samt utbildningsverksamhet inom svetsning och rörarbeten, samt att utföra svetsning och rörarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennie's Rörsvets Aktiebolag och det är Andersson, Inge Lennie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Eric Conny som är född 1977 och har titeln Suppleant, Möller, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,