BioTek Detox i Västra Götaland

Västra Götalands län

Information

I Tanum finns det ett Enskild firma som heter BioTek Detox i Västra Götaland. Det finns flera bolag som liknar BioTek Detox i Västra Götaland i Västra Götalands län. Tanum är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

BioTek Detox i Västra Götaland är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-03-19 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2005-01-13 så har BioTek Detox i Västra Götaland varit registrerat och sedan 2002-03-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är BioTek Detox i Västra Götaland och det finns fler bolag som är det i Tanum.

Vill man komma i kontakt med BioTek Detox i Västra Götaland så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med BioTek Detox i Västra Götaland så kan ni göra det på .

Hälsokonsultation såsom enskilt, kurser och föreläsningar, försäljning av kosttillskott och medicintekniskt material som t ex provtagningskit för kapillär, venös och urinprovtaning, vattendestilleringsapparat, infraröd bastu för t ex avgifning, CD-uppslagsverk inom medicin, mikroskop. Främst till hälsopersonal, terapeuter, privatkunder.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Samson, Inger Marita som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

BioTek Detox i Västra Götaland har 541114-XXXX som sitt organisationsnummer.