Dina Försäkringar Bohuslän

Västra Götalands län

Information

Dina Försäkringar Bohuslän är ett företag som finns i Tanum. I Dina Försäkringar Bohuslän finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bjering, Karl Gustaf Thomas som är född 1951 och har titeln Extern VD, Zachrisson, Dennis Thörner som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svennarp Hilmersson, Kerstin B-M som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Vice styrelseordförde, Hansson, Erling Georg som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Runesson, Bo Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörqvist, Karl Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotaf Geijerstam, Eva Marie som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbergsson, Maria Kristina som är född 1946 och har titeln Aktuarie, Alfredsson, Carl Eric Sverker som är född 1953 och har titeln RevisorSkytt, Stig Thomas som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantS Alfredsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Dina Försäkringar Bohuslän så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dina Försäkringar Bohuslän på telefon 0525-34860.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att meddela följande slag av försäkring nämligen 1 Direkt försäkring Försäkring mot brand och annan skada på egendom (grupp e) samt Landfordon klass 3 med begränsning till självgående skördetröska eller annan självgående lantbruksmaskin. 2 Indirekt försäkring Försäkring hänförlig till samtliga skadeförsäkringsklasser (grupp h) mottagen från Dina Försäkring AB. Som ett led i sin egen verksamhet äger bolaget biträda annat försäkringsbolag vid dess försäkringsrörelse. Bolagets verksamhetsområde för direkt försäkring är Västra Götalands län.

Idag är Dina Försäkringar Bohuslän av bolagstypen Ömsesidigt försäkringsbolag.

Dina Försäkringar Bohuslän är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dina Försäkringar Bohuslän innehar ej F-skattsedel och Dina Försäkringar Bohuslän är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dina Försäkringar Bohuslän så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bjering, Karl Gustaf Thomas -Svennarp Hilmersson, Kerstin B-M -Zachrisson, Dennis Thörner Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Dina Försäkringar Bohuslän har 516401-7781 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.