BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON

Västra Götalands län

Information

BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON är ett av många företag som finns i Tanum. Det är nämligen den kommunen som BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1958-06-23. Men sedan 1980-01-01 så har BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0525-50011.

Tanum arbetar för att företag som BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bil- och traktorreparationer, kran- och släprepa- rationer

Firmatecknare för BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON och det är följande personer, Andersson, Karl Ivar Bertil som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för BULLARENS BIL & CYKELVERKSTAD, BERTIL ANDERSSON är 350716-XXXX.