Långesjö Hamn Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

Långesjö Hamn Kommanditbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där Långesjö Hamn Kommanditbolag finns. I Tanum så finns det många olika Kommanditbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Långesjö Hamn Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Långesjö Hamn Kommanditbolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Långesjö Hamn Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Långesjö 12, 457 41, Fjällbacka men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8491200.

Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Långesjö Hamn Kommanditbolag har idag 969702-2896 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Långesjö Hamn Kommanditbolag

Hamnverksamhet samt uthyrning av båtplatser, sjöbodar.

I Långesjö Hamn Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Inresta Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Löfqvist, Bo Christer Olof som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .