KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

I Tanum finns det ett Handelsbolag som heter KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag i Västra Götalands län. Tanum är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-06-24 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2004-06-10 så har KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Tanum.

Vill man komma i kontakt med KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sältev. 7, 457 72, Grebbestad. Vi ni istället prata med KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag så kan ni göra det på 0525-66226.

Butikshandel, blommor, frukt och grönt med tillhörande verksamhet. Trädgårdsplanering och anläggning. Undervisning inom verksamhetsområdena bokföring och ekonomisk rådgivning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Torberntsson, Anders Michael som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Torberntsson, Epp som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

KompassRosen i Bohuslän Handelsbolag har 969702-2334 som sitt organisationsnummer.