Näringspelaren i Skee Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969665-9722 är organisationsnummer för verksamheten Näringspelaren i Skee Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Näringspelaren i Skee Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Tanum som är den kommunen som Näringspelaren i Skee Handelsbolag finns i.

Näringspelaren i Skee Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-02-02 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Näringspelaren i Skee Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

Näringspelaren i Skee Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Tanum som också är .

Firmatecknare för Näringspelaren i Skee Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Näringspelaren i Skee Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-0409315 eller genom brev på följande adress:
N. Ödsmål 2, 457 41, Fjällbacka

Försäljning av kosttillskott och andra naturpreparat samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Näringspelaren i Skee Handelsbolag och det är Andersson Hasselblom, Johan Niclas som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Hasselblom, Beatrice som är född 1975 och har titeln Bolagsman,