Born Experience Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Born Experience Handelsbolag är en verksamhet som finns i Tanum. I Born Experience Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Born, Joachim Anthon Bentley som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Born Experience Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Born Experience Handelsbolag på telefon 0300-28686.

Bolaget skall bedriva konsultation, utbildning och genomförande av sportaktiviteter, företagsevents, marknadsföring, friskvård, bolaget skall även verka inom entreprenad och byggnation, marknadsföring och event sant personalutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Born Experience Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Born Experience Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Born Experience Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Born Experience Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Born Experience Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Joachim Born.

Born Experience Handelsbolag har 916850-2772 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.