Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson

Västra Götalands län

Information

Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson är ett företag som finns i Tanum. I Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alf Kristiansson AB som är född och har titeln Komplementär, Kristiansson, Alf Ivan som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson på telefon 0525-32196.

Förvaltning av fast och lös egendom

Idag är Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson av bolagstypen Kommanditbolag.

Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tanum arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Kommanditbolaget Andersson & Kristiansson har 916834-5149 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.