HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI

Västra Götalands län

Information

HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI är ett av många verksamheter som finns i Tanum. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1977-02-03. Men sedan 1995-01-01 så har HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Pl 2106, 450 70, Hamburgsund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0523-51577.

Tanum arbetar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Inventarieuthyrning

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI och det är följande personer, Eriksson, Eva Lisbeth Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Nils Ove Bertil som är född 1940 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET ERIKSSONS PLÅTSLAGERI är 916444-1595.