Sannäsfjordens Camping ek. för.

Västra Götalands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Tanum och Sannäsfjordens Camping ek. för. är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Sannäsfjordens Camping ek. för. är ett av dem. Statusen för Sannäsfjordens Camping ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Sannäsfjordens Camping ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2004-04-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tanum där företaget finns i jobbar för att företag som Sannäsfjordens Camping ek. för. ska trivas.

I Tanum så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att tillhandahålla campingplatser för husvagnar till gynsamma priser, bland annat genom medlemmarnas egna arbetsinsatser vad avser driften av campingplatsen, samt att ombesörja gemensamma inköp av varor och tjänster för erhållande av förmånliga priser.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sannäsfjordens Camping ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-25.

Idag är Sannäsfjordens Camping ek. för. och det finns flera företag som är det idag i Tanum.

Vill man komma i kontakt med Sannäsfjordens Camping ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-12337.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ervik, Rudolf Karsten -Widén, Sigvard Gottfrid.

De som är på något sätt har med Sannäsfjordens Camping ek. för. är Ervik, Rudolf Karsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Forsberg, Sven Åke Alvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugren, Oddvar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jakobsson, Stig Manne Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inger Linnea som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassenius, Marit Nicolina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotWidén, Sigvard Gottfrid som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Sannäsfjordens Camping ek. för. har 769610-8542 som sitt organisationsnummer.