S. K. Bilreparationer

Västra Götalands län

Information

S. K. Bilreparationer hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Tanum som är den kommunen där S. K. Bilreparationer finns. I Tanum så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. S. K. Bilreparationer tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket S. K. Bilreparationer har haft sedan 1995-01-01. S. K. Bilreparationer har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till S. K. Bilreparationer så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6441989.

Tanum arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

S. K. Bilreparationer har idag 740530-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för S. K. Bilreparationer

Bilverkstad, service.

I S. K. Bilreparationer så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Gunnar Stefan Lennart som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .