LOCKFÅGELN, ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns LOCKFÅGELN, ekonomisk förening. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Tanum här finns det många olika Ekonomisk förening. LOCKFÅGELN, ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tanum jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

LOCKFÅGELN, ekonomisk förening är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 716444-0062.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0525-10132 alternativt besöka eller skicka post till LOCKFÅGELN, ekonomisk förening på följande adress Nedre Långg. 37, 457 72, Grebbestad.

LOCKFÅGELN, ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I LOCKFÅGELN, ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , Elg, Gun Eva-Lena som är född 1957 och har titeln Suppleant , Schwyzer, Eva Margareta Arnesdotter som är född 1950 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i före- ningens hyrda utrymmen tillhandahålla lokaler och utrustning för medlemmarnas slöjdproduktion samt att driva därvid sam- manhängande verksamhet.