Ranrike-Trähantverk och Musik

Västra Götalands län

Information

700903-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ranrike-Trähantverk och Musik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ranrike-Trähantverk och Musik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Tanum som är den kommunen som Ranrike-Trähantverk och Musik finns i.

Ranrike-Trähantverk och Musik har varit registrerat sedan 1996-11-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ranrike-Trähantverk och Musik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ranrike-Trähantverk och Musik är och det finns flera verksamheter i Tanum som också är .

Firmatecknare för Ranrike-Trähantverk och Musik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ranrike-Trähantverk och Musik så kan ni göra det på telefon genom 0525-36437 eller genom brev på följande adress:

Trähantverk, snickeri, järnsmide och musikframträdande. För- säljning av varor såsom hantverksprodukter i trä och smide. Tjänster inom snickeri och inredning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ranrike-Trähantverk och Musik och det är Boberg, Frank Tony som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,