Frank Mattssons El

Västra Götalands län

Information

I Tanum finns det ett Enskild firma som heter Frank Mattssons El. Det finns flera bolag som liknar Frank Mattssons El i Västra Götalands län. Tanum är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Frank Mattssons El är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1998-07-03 så har Frank Mattssons El varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Frank Mattssons El och det finns fler bolag som är det i Tanum.

Vill man komma i kontakt med Frank Mattssons El så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Frank Mattssons El så kan ni göra det på 0525-40185.

Elektriska installationer, projektering och besiktningar i fastigheter, industri och jordbruk, samt diverse service och underhåll och därmed förenlig vekrsamhet. Även försäljning till kunder av elmaterial.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Mattsson, Frank Roland som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Frank Mattssons El har 680714-XXXX som sitt organisationsnummer.