Esperlind Beauty

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Tanum och Esperlind Beauty är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Esperlind Beauty är ett av dem. Statusen för Esperlind Beauty är att Bolaget är aktivt.

Esperlind Beauty är ett Enskild firma och skapades 2001-01-05. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tanum där företaget finns i jobbar för att företag som Esperlind Beauty ska trivas.

Esperlind Beauty är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Tanum så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skönhetssalong, hudterapeut, försäljning av kosmetika till slutkund, privatkunder, internetförsäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Esperlind Beauty är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är Esperlind Beauty och det finns flera företag som är det idag i Tanum.

Vill man komma i kontakt med Esperlind Beauty så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0524-70207.

.

De som är på något sätt har med Esperlind Beauty är Esperlind, Maria Helen som är född och har titeln Innehavare av enskild firma,Bosatt i land utanför EES, Svensson, Bengt Ingvar som är född 1938 och har titeln Föreståndare, Svensson, Bengt Ingvar som är född 1938 och har titeln Prokurist, .

Esperlind Beauty har 670414-XXXX som sitt organisationsnummer.